NU IGNORA! Bolile și afecțiunile pe care le pot vindeca frunzele de varză: Absorb aproape toate toxinele din corp!

Natura ascunde multe secrete uncie care pot fi utile în diferite boli.

Să luăm ca exemplu frunzele de varză: utilizările curate ale acestei legume nu sunt una și două. Frunzele de varză pot fi folosite în caz de umflături provocate de diverse leziuni. În caz de o umflătură provocată de o lovitură, se aplică o frunză de varză proaspătă pe zona umflată, se pune un bandaj deasupra și compresa se ține peste

noapte pe locul afectat. Dimineața următoare frunza va arăta ciudat dar doar pentru că sucurile sale vor fi absorbite în corp în timpul nopții. De asemenea, frunzele de varză ajută și în caz de probleme cu tiroida.

Pentru durere de cap, frunzele de varză se aplică pe tâmple și pe vârful capului și se pune o pălărie peste. Varza ajută și în problemele cu varicele, caz în care se aplică frunze de varză proaspătă pe locurile afectate și se pune un bandaj deasupra.

Atenție! Dacă simțiți o senzație de arsură, îndepărtați imediat compresa.

Varza – Ce boli vindecă și care sunt proprietățile curative? Proprietățile curative ale acestei legume sunt cunoscute încă din primii ani de cultivare.

Vechiul scriitor și general roman, Mark Portius Cato cel Bătrân, în tratatul său „Agricultura”, a lăudat varza:

„Dacă până la consumul de varză ați avut vreo boală, aceasta va alunga durerea din cap și ochi și te va vindeca”. Așadar, care sunt mai exact bolile pe care le poate vindeca varza?

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.