Oana Roman a găsit un portofel cu bani: „Am fost acolo. Printre primii!”

Oana Roman a avut parte de o experiență inedită după ce a găsit un portofel pe stradă. Aceasta se afla în compania regizorului Dan Chișu când a avut loc întâmplarea.

De altfel, acesta din urmă a fost cel care a povestit toată istoria.

Oana Roman a găsit un portofel cu bani
Se întâmpla în 1995, când Oana Roman se plimba pe stradă alături de actorul și producătorul Dan Chișu. La un moment dat, cei doi au zărit pe jos un portofel plin de bani.

După cum era firesc, au decis să înapoieze celui de drept bunul. Însă, cum n-au reușit să-l găsească singuri, au mers la poliție și l-au predat.

Oana Roman: „Am fost acolo. Printre primii!”
Întâmplarea a fost dezvăluită de Dan Chişu, care a postat un afiş al primei ediţii a evenimentului „Noaptea devoratorilor de publicitate”, al cărui producător este şi în prezent. “Acum 24 de ani începea aventura asta”, a scris Chişu, care şi-a invitat amicii la ediţia din acest an. “Am fost acolo. Printre primii! Remember?”, i-a răspuns Oana Roman, care a colaborat cu Chişu în acea perioadă.“Cum să nuuu… când am găsit portofelul cu bani şi am fost la poliţie şi nu le venea să creadă că suntem români… şi ne-au trimis şampanie la hotel…”, a răspuns Chişu. „Da, a fost super tare. Amintiri frumoase!”, a replicat Oana Roman.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.