Oana Roman este în doliu! Vedeta, mesaj sfâșietor, după ce o persoană importantă din viața ei a murit:

Momente grele pentru Oana Roman. Vedeta de la Antena Stars este în doliu, după ce o persoană importantă din viața ei s-a stins din viață.

Vizibil îndurerată, aceasta a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în semn de omagiu pentru cel decedat. Iată despre cine este vorba și prin ce cuvinte dureroase și-a emoționat fosta soție a lui Marius Elisei fanii!

Oana Roman, în doliu
Oana Roman este în doliu. În urmă cu câteva ore, vedeta de la Antena Stars le-a dat admiratorilor ei o veste tragică, mărturisindu-le că a pierdut o persoană dragă.

Iar pentru a nu-și ține fanii prea mult în suspans, aceasta le-a dezvăluit că este vorba despre angajatul care s-a ocupat de lumi în ziua nunții sale.

Vedeta a postat un mesaj sfâșietor pe Internet, după ce i-a murit o persoană dragă

Așadar, cu câteva ore în urmă, Oana Roman și-a întristat toți fanii. Vedeta de la Antena Stars a postat o poză simbolică de la nunta ei, mărturisind că bărbatul care s-a ocupat de luminile de la fericitul eveniment s-a stins din viață.

Vedeta nu a făcut nicio precizare despre cauzele decesului angajatului respectiv, însă și-a arătat regretul prin câteva cuvinte sfâșietoare.

Oana Roman a spus despre angajatul care s-a ocupat de luminile din ziua nunții sale că a fost de departe cel mai bun specialist.

Vedeta a scris că speră ca acolo unde se află acum să fie o lumină cel puțin la fel de frumoasă precum cele pe care el le făcea pe Pământ, când era în viață.

„Am găsit poza asta de la nunta mea…

Are lumini ca de basm. Și cel care le-a setat atunci era cel mai bun…

Sper că acolo unde e acum să fie lumina cel puțin la fel de frumoasă precum luminile pe care le făcea el aici, pe Pământ”, a scris Oana Roman, recent, la InstaStory.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.