Petrecere de pomină în plină pandemie, în Cluj-NapocaCând au intrat polițiștii și au început să-i numere, nu le-a venit să creadă. Câți oameni participau

Pentru unii pandemia nu reprezintă o problemă așa mare, iar restricțiile pentru prevenire răspândirii virusului SARS-CoV-2 sunt ușor de încălcat. O petrecere cu 200 de oameni a fost spartă de polițiști în Cluj-Napoca.

Aproximativ 200 de oameni s-au adunat duminică, 24 ianuarie, în cadrul unui eveniment privat din Cluj-Napoca. Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit imediat, oprind petrecerea și aplicând peste 50 de sancțiuni, în valoare de peste 100.000 de lei, informează Agerpres.

„La data de 24 ianuarie, în jurul orei 00,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta unui complex de pe raza municipiului se desfăşoară o petrecere privată la care participă un număr mare de persoane. (…)

În incinta complexului, poliţiştii au identificat aproximativ 200 de persoane care participau la o petrecere, existând aparate de sonorizare special destinate organizării unor astfel de evenimente. Până în acest moment au fost aplicate 50 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, în valoare de aproximativ 100.000 de lei”, se arată într-o informare trimisă, duminică, de IPJ Cluj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.