POVESTEA CUTREMURĂTOARE DIN SPATELE POZEI CU ACEST CUPLU DE BĂTRÂNI

Alături de soțul său, Ana Moroșanu Magdin a fost martoră la o scenă tulburătoare în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket. Potrivit mărturiilor ei, bărbatul din imagine i-a explicat soției sale pe un ton afectuos cum o să împartă singura pulpă de pui pe care puteau să o cumpere.

Profund emoționată de discuția pe care a auzit-o, soția lui Petre Magdin le-a dăruit celor doi bătrâni o sumă de bani, astfel încât, ei au putut să își cumpere produse pe care nu le mai gustaseră de ani de zile.

Soția rockerului, despre cuplul de bătrâni: “Mi-aș fi lipit capul de obrajii lor uzi de lacrimi”

Gestul jurnalistei i-a făcut pe cei doi soți să izbucnească în plâns, iar vânzătoarele care au văzut momentele impresionante nu și-au putut stăpâni lacrimile. Ajunsă acasă, Ana Moroșanu Magdin a așternut pe social media povestea cutremurătoare la care a asistat.

“Acești doi bătrâni, mi-au rupt sufletul, erau într-un supermarket, și-au cumpărat doar o pulpă de pui, și, bărbatul îi spunea soției, încet, ca să nu îi audă cineva: «Lasă, tu o să mănânci partea aia mai cu carne, mie să îmi dai partea aia cu os și mult sos, dar să o gătești duminică, nu mâine…!».

Aveau doar 10 lei toți banii, credeau că trebuie să plătească la raoinul de cărnuri. M-am dus lângă ei, le-am pus câțiva bani în palmă, le era jenă să îi primească, i-am rugat să își cumpere mâncare…, au început să plângă și ei și vânzătoarele… Și-au mai cumpărat zece pulpe de pui și cârnați afumați, vorbeau între ei că nu au mai mâncat cârnați din aceia, de foarte mulți ani…”, a scris jurnalista pe Facebook.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.