Primele declarații ale Ralucăi Pastramă despre divorțul de Pepe! Ce spune despre despărțirea de solist. A rupt TACEREA

Pepe și Raluca Pastramă au decis să se despartă după 8 ani de mariaj. Solistul a anunțat că bruneta a fost cea care a decis să se despartă de el și a părăsit căminul conjugal.

Apropiații Ralucăi Pastramă au mărturisit că aceasta nu este deloc bine de când s-a despărțit de Pepe.

‘Raluca este extrem de supărată de când a plecat din casa lui Pepe. Nu e puţin lucru să te separi de cel ce ţi-a fost zece ani partener de viaţă şi cu care mai ai şi doi copii. Iar acum, pare că cineva vrea să-i implice tatăl, pe Ion Pastramă, în povestea divorţului. E prea mult pentru ea!’, au declarat surse apropiate din preajma ei, pentru Impact.ro. 

Ce spune Raluca Pastramă despre divorțul de Pepe

Cel care a încurajat-o pe Raluca Pastramă să renunțe la divorț și să se împace cu Pepe a fost chiar tatăl ei, Ion Pastramă. Bărbatul și-ar dori ca cei doi să se împace.

‘Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!’ , i-ar fi zis Ion Pastramă fiicei sale, conform sursei citate mai sus.

‘Nu vreau ca tata să mai fie amestecat în divorțul meu! Mâine- poimâine o să aflu că a fost vina mamei. Nu există decât doi vinovaţi în această chestiune, eu şi Pepe!’, a declarat Raluca Pastramă.

Raluca Pastramă ar vrea să se împace cu Pepe? 

La începutul lunii noiembrie, Pepe a anunțat pe canalul său de YouTube că s-a despărțit de mama fiicelor sale, Maria și Rosa.

Leave A Reply

Your email address will not be published.