Raed Arafat, ieșire nervoasă după ce i s-a spus că oamenii ard ca șoarecii în spitale

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a avut o ieșire nervoasă după ce un jurnalist aflat în fața Institutului Matei Balș, unde a izbucnit vineri dimineață un incendiu puternic, l-a acuzat că nu se iau măsuri şi oamenii ard ca șoarecii în spitale.

”A fost incendiul de la Colectiv, apoi incendiul de la Piatra Neamț, acum din nou. Ce facem, domnule Arafat? Ardem ca șoarecii în spitale, nu se poate așa ceva. Oamenii sunt revoltați”, i-a replicat răstit jurnalistul Antena3, aflat în fața spitalului, secretarului de stat în MAI.

În replică, Raed Arafat i-a spus că ”revoltă este în capul dumneavoastră”, precizând că cel mai recent control la Institutul Matei Balș a avut loc în luna noiembrie.

”Dacă ați venit să urlați la noi, v-am explicat intervenția. Urlați dumneavoastră. Este revoltă în capul dumneavoastră. Până vedem care este situația….

Lăsați situația vă rog până o să vină pompierii să vă spună care este motivul. În acest moment v-am dat toate informațiile. Au fost controale. Ultimul control aici a fost în luna noiembrie anul trecut. Tonul vă rog, al dumneavoastră…”, a fost reacţia lui Raed Arafat.

Leave A Reply

Your email address will not be published.