Ramona Bădescu a făcut publice primele imagini cu tatăl copilului

Ramona Bădescu este o femie împlinită. La 52 de ani, actriţă se poate lăuda cu o carieră frumoasă, un băieţel superb şi un logodnic extraordinar. După atâţia ani, în sfârşit, a decis să spună cine cine este tatăl copilului şi cu ce se ocupă.

Ramona a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu cine este bărbatul care o face fericită. Acesta este bancher şi se numeşte Fabio Cali.

„Se numeşte Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubeşte diamantele. Sunt mulţi bărbaţi cărora nu le plac bijuteriile’, a spus actriţă.

Poveste de dragoste cu Fabio
Artistă trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Fabio care are 53 de ani. Cei doi au împreună un băieţel, Ignazio, care va împlini un an şi jumătate.

Ramona Bădescu a dezvăluit câteva lucruri despre bărbatul de lângă ea

Ce spunea actriţă despre bărbatul care o face fericită?

Sunteţi curioşi, nu? Lucrurile intime rămân private şi sunt foarte geloasă şi egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am aşteptat o viaţă întreagă pe iubitul meu şi pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiţi împreună şi ne trăim acest moment atât de minunat cu discreţie şi cu eleganţă, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.