Rasturnare de situatie! Anuntul facut de Alex Velea despre Andra Maruta: Este…

Toata lumea stie despre scandalul dintre Alex Velea si Catalin Maruta!

Astazi, cantaretul a vorbit despre Andra, sotia prezentatorului de la Pro TV! Se pare ca neintelegerile sunt doar intre partile masculine!

Intr-un interviu pentru fanatik.ro, Alex Velea a vorbit despre relatia pe care o are cu Andra Maruta! Cantaretul spune ca nimeni nu ii poate contesta calitatile vocale si munca depusa de-a lungul anilor!

Desi se afla intr-un conflict cu sotul Andrei, Alex Velea are numai cuvinte de lauda la adresa solistei. In plus, acesta regreta ca nu a existat o colaborare muzicala intre ei.

„Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot. Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie”, a declarat Alex Velea, pentru fanatik.ro.

De ce s-au certat Alex Velea si Catalin Maruta

„Nu mi-a placut niciodata sa generez scandaluri, nu imi place nici sa le intretin. Dar uneori simt nevoia sa dau replica, pentru ca ma simt prea atacat. Asta e mai nasol ca imi ataca familia. Daca au ceva de zis, sa imi zica mie. Nu e genul meu sa improsc cu noroi in stanga si in dreapta.

Cu Maruta m-am si certat, ca tocmai pe ei ii invita si le punea intrebari despre nevasta-mea. (n.r. Mario si Lino) M-a jignit prea rau, si a jignit-o pe nevasta-mea. Daca foloseamm numele nevestei lui, daca as fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu stiu daca mai punea textul ala, ca la sfarsit sa spuna ca suntem barbati si sa ne strangem mana. E fals, e la misto, l-au pus sefii sa il puna”, a declarat Alex Velea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.