Riscurile la care se supun cei care nu se vaccineazăMedicul Virgil Musta: „Cei care fac o formă severă rămân cu sechele

Medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara explică riscurile la care se supun cei care nu se vaccinează. Virgil Musta a făcut o scurtă clasificare a riscurilor la care se supun persoanele care refuză să se vaccineze.

” Mai devreme sau mai târziu voi face boala. Riscul de a face o formă medie sau severă de boala este de peste 20%, riscul de a face o formă critică cu necesar de terapie intensivă este între 5-10%, iar riscul de a deceda este de 4-5%.

În plus, peste 50% dintre cei care fac boala în formă medie și severă rămân cu sechele pulmonare, cardiace, neurologice sau altele boli, care îmi vor crea probleme toată viața.

Am văzut simptome post-covid persistente, precum astenie marcată, oboseală, subfebrilități, transpirații intense, furnicături, insomnii, diferite dureri, mai ales de cap și chiar la o serie de persoane care au făcut forme ușoare de boală, simptome care te pot chinui în continuare.” , afirmă medicu, potrivit Mediafax.

Ce se întâmplă dacă ne vaccinăm

Mai mult decât atât, cadrul medical face și o scurtă clasificare a beneficiilor pe care le are acest vaccin asupra oamenilor. Pe lângă faptul că cei care se vor vaccina vor fi liberi să călătorească, Virgil Musta susține că acele persoane vor face o formă ușoară sau nu vor mai face boala și, în plus, riscul de a rămâne cu sechele este zero.

Leave A Reply

Your email address will not be published.