Robert Pletoianu a murit într-un cumplit accident rutier.Prima reacție a soției: „Ce-i spun eu Anastasiei când îl va striga pe tati?

Robert Daniel Pletoianu, un tânăr de 25 de ani din Bârlad, a murit într-un accident de mașină produs în județul Argeș. Bărbatul a lăsat în urma sa o soție îndurerătă și un copil mic.

Cu o zi înainte de înmormântare, femeia a postat pe pagina de socializare un mesaj sfâșietor, în care spune cu cât drag îl aștepta acasă cu masa caldă și cât de greu îi va fi să explice fetiței lor Anastasia, „de ce tati nu mai e”.

„Dumnezeu astăzi m-a ales pe mine, 11.01.2021, de ce? De ce, Doamne, mi-ai lăsat în suflet un gol imens și o pată neagră pe inimă? Cu ce ți-am greșit, Doamne, în viața asta? Astăzi soțul meu a decis să urmeze un alt drum! Un drum negru și întunecat…. Nu îți era bine acasă, lângă familia ta?

Ceea ce am auzit astăzi este IREAL, nu pot concepe așa ceva! Vei rămâne bărbatul meu, te voi iubi mereu! Ia spune-mi, iubirea mea… Ce-i spun eu Anastasiei când îl va striga pe tati, unde e tati? De ce nu mai vine tati acasă, ce-i spun eu Anastasiei?? Vreau să știi că te iubesc enorm și te voi iubi până la adânci bătrâneți, vreau să te întorci acasă la mine, hai acasă iubire….

Știi că seara te așteptam cu mâncare caldă pe masă și fata ta abia aștepta să te vadă… Haide, te așteptăm acasă, dar tu nu vrei să mai vii, nu vrei să mai vorbești cu noi…

Leave A Reply

Your email address will not be published.