Rodica Popescu Bitănescu a vorbit despre un subiect sensibil. De ce nu are copii?

Rodica Popescu Bitănescu este una din cele mai mari actrițe din România.

Face parte din elita actorilor de odinioară.

Recent a făcut publice momente din viața ei privată, de care a avut grijă să o țină într-o discreție admirabilă.

Într-un interviu acordat lui Denis Rifai a acceptat provocarea de a răspunde

De ce nu a are copii?
Rodica Popescu Bitănescu este căsătorită de 45 de ani cu Mircea.

Admiratorii actriței s-au întrebat de ce nu are copii, iar presa a încercat să afle motivul, dar niciodată nu a oferit un răspuns clar.

Atunci când s-a afirmat în ziare că aceasta nu și-a dorit să abiă copii, a clarificat imediat acest zvon și cu seriozitate, așa cum mereu răspunde când i se adresează intrebări despre viața privată, a spus că nici vorba de așa ceva. Ba din contră iubește copiii.

Cu ochii în lacrimi a povestit într-un interviu acordat lui Denis Rifai, că există un motiv pe care îl știe doar ea și Dumnezeu.

„Ştii ce suporţi şi atunci când ai copii, şi atunci când nu ai.

Deci, fiecare trebuie să se gândească bine la ce face. Eu m-am gândit şi nu discut despre asta. Am şi eu nişte motive. Sunt ale mele. Le ştiu eu. Le ştie Dumnezeu. Poate într-o carte am să le scriu”, a spus actriţa.

Întrebată de zvonurile din ziare, Bitănescu a răspuns că nici vorbă că nu și-a dorit sau că ar fi ales cariera în locul familiei.

”Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştiu numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal.

Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copiii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesa este un subiect de roman.

Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu”, a subliniat Rodica Popescu Bitănescu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.