Romania a pierdut o legenda! A murit

România a pierdut multe persoane importante în ultimul timp și se pare că șirul continuă. O mulțime de români care au scris istorie pentru țara noastră ne-au părăsit. Fotbalul românesc este în doliu, după ce o mare legendă a încetat din viață.

A murit Ioan Zare

Lumea fotbalului românesc este din nou în doliu, după ce a pierdut un internațional, cu un trecut remarcabil. Ioan Zare, fost jucător la Dinamo, a încetat din viață miercuri, 23 februarie, la vârsta de 62 de ani.

Tragicul anunț a fost făcut de un fost coechipier al acestuia, Vova Tămaș. Conform acestuia, Ioan Zare nu se simțise deloc bine în ultimele zile și starea lui s-a agravat rapid. Marți a cerut ajutorul medicilor și a ajuns la terapie intensivă la Spitalul din Târgu Jiu, iar miercuri și-a dat ultima suflare. Deși specialiștii au făcut tot ce se putea pentru el, acesta nu a mai rezistat.

„Am primit vestea pe care n-am vrut să o primesc, S-a stins Nelu Zare. Dumnezeu să-l odihnească în pace.O mare pierdere. Sunt extrem de trist”, a declarat Tămaș pentru bihon.ro.

În urmă cu o zi a fost făcut anunțul că sportivul nu se simte bine și starea lui este tot mai gravă, dar nimeni nu se aștepta la un asemenea sfârșit tragic. Toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit s-au rugat pentru el, dar se pare că nicio rugăciune nu l-a mai putut salva. Nu se cunoaște încă motivul exact al decesului și nici informații despre înmormântare.

Fostul sportiv anunțase recent că va fi prezent la Târgu-Jiu, la o competiție amicală. Era foarte încântat că va intra din nou pe teren, dar se pare că nu a mai putut onora invitația pentru că se simțea foarte slăbit în ultima perioadă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.