S-A AFLAT! Din păcate Claudia Puican și Armin Nicoară au făcut anunțul trist. Nu mai putem..

Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot avea un copil. Cei doi artiști au apelat la un medic specialist pentru a găsi o soluție pentru această problemă. Se pare că cei doi își doresc foarte mult să aducă pe lume un copil, însă anumite probleme îi împiedică.

Claudia Puican și Armin Nicoară nu pot avea copii
Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc foarte mult să aibă un copil împreună, însă există anumite probleme care îi împiedică pe cei doi să devină părinți.

Pentru a găsi o soluție, Claudia și Armin Nicoară au apelat la ajutorul unui medic specialist.

,,Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mica problema, el având diabet de la vârsta de 15 ani, ma gândesc ca de aici este problema.”, a mărturisit Claudia Puican.

Armin Nicoară a mărturisit în fața medicului că nu respectă un regim strict alimentar și că poate și acest lucru este un factor negativ care îi împiedică să aibă un copil.

,,La mine este o mică problemă pentru că nu țin un regim alimentar prea ok. Noi ne ocupăm cu muzica amândoi și avem un stil de viață mai agitat.”a declarat Armin Nicoară.

Medicul le-a spus celor doi că este nevoie de o analiza specială pentru a se găsi o soluție.

,,Îmi este frica puțin, având în vedere ca avem un program foarte agitat, nu vreau ca bebelușul sa fie expus unui risc.”, a mai spus Claudia.

Claudia Puican a izbucnit în lacrimi
Claudia Puican nu s a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

Blondina a mărturisit că situația o îngrijorează foarte tare și îi este teamă ca bebelușul să nu aibă probleme de sănătate.

,,Îmi doresc foarte mult să avem un bebeluș sănătos si sa nu aibă vreo problema. Aceasta situația ma sperie foarte tare.”, a spus spre final Claudia.

La final, medicul i-a îndrumat pe cei doi și i-a asigurat că se va găsi o soluție pentru ca blondina să rămână însărcinată. scrie spynews.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.