S-a măritat cu un soldat care avea un băiețel de patru ani. Nunta a decurs normal până în momentul când copilul s-a apropiat de mireasă

Cand tatal lui s-a casatorit pentru a doua oara, un baietel de patru ani a avut o reactie memorabila, ce a devenit virala pe internet. Joshua Newville si Emily Leehan, amandoi soldati in armata americana, s-au casatorit sambata.

La ceremonie a fost prezent si Gage, baietelul de patru ani al lui Joshua.

Momentul solemn al juramintelor a fost marcat de reactia lui Gage, care a inceput sa planga si a sarit in bratele mamei vitrege.

„Sper ca stii ca esti un baietel foarte special. M-ai ajutat sa devin femeia care sunt astazi si chiar daca nu ti-am dat darul vietii, cu siguranta tu esti darul pe care viata mi l-a dat.”

Acestea sunt doar cateva dintre cuvintele pe care Emily a reusit sa le rosteasca, printre lacrimi, in timp ce sotul sau incerca sa il linisteasca pe cel mic.

Atat mirele, cat si mireasa trebuie sa revina la unitatea militara de care apartin, asa ca nu vor avea luna de miere. Iata imaginile cu momentul emotionant care a facut inconjurul lumii!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.