S-a vaccinat şi a murit la scurt timp!Ce s-a întâmplat, de fapt, cu biata femeie din Bacău

O femeie de 73 de ani, din Bacău, a murit în aceeași zi în care se vaccinase împotriva COVID-19! Femeia suferea însă de mai multe boli cornice, iar în acea zi a făcut stop cardiac, iar medicii nu au mai putut s-o salveze.

Comitetul care gestionează campania de vaccinare arată că, din informațiile autorităților, e vorba despre ”o suprapunere de evenimente fără legătură de cauzalitate cu vaccinarea, ceea ce încadrează cazul în categoria evenimentelor coincidente”, scrie g4media.ro.

O femeie din Bacău a murit după un stop cardiac! Avea multiple boli cronice și tocmai se vaccinase anti-COVID!

Iată comunicatul oficial al Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19: ”Astăzi, în jurul orei 19.00, Direcția de Sănătate Publică Bacău a anunțat decesul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 73 de ani, cunoscută cu multiple afecțiuni cronice. Din datele primite până la acest moment, persoana a fost vaccinată împotriva COVID-19 în cursul zilei, la Centrul de Vaccinare al Spitalului Județean de Urgență Bacău. În perioada de supraveghere post-vaccinală, persoana nu a prezentat modificări ale stării de sănătate. După perioada de monitorizare, persoana a părăsit centrul de vaccinare, fără alte acuze.

Leave A Reply

Your email address will not be published.