Scandal. Luis Lazarus da de pamant cu Arafat: “Arahatule- Demisia. Cine te sustine ma’…”

Luis Lazarus a lansat un atac dur la adresa autoritatilor romane dupa tragedia de la Institutul Matei Bals din Capitala. In incendiu devastator au pierit cinci pacienti. Jurnalistul a postat un mesaj pe Facebook in care cere demisia autoritatilor in frunte cu Raed Arafat, seful DSU.

“ARAHATULE – DEMISIA! – pentru ca de ani de zile iau foc spitalele, cu pacienti in ele si tu ramai mereu pe functie, nesimtitule! Tu nu dai socoteala niciodata? Dar cine te sustine ma’? Ca nu ai fost votat niciodata! Tu esti tot timpul NUMIT, in toate guvernele!!! DEMISIA ma’ , pentru ca ne-ai inchis bisericile si ai furat sarbatorile romanilor! Pentru ca ai furat Lumina Pastelui si Miracolul Craciunului!!! Si pentru Colectiv si Apuseni si lista ar putea continua la infinit!!!

CATU – DEMISIA! – pentru ca au trecut luni de zile si deja incep sa treaca anii, cu tine la butoane ! Tu nu ai treaba cu economia! Tu ai treaba cu imprumuturile si prosteala! Tu ai treaba cu cheltuirea nesabuita a banului public! Ce ai facut ma’ pentru spitalele din Romania, de cand esti ministru sau prim-ministru ??? Ai cumparat masti neconforme, izolete la misto, dezinfectanti si ventilatoare, care stau prin depozite, nu sunt necesare sau nu se folosesc! Ba’ baiatule daca esti “gluga de coceni” si “marioneta papusata” de ce drak nu pleci ? Hai du-te, ca ai facut destul rau!

Leave A Reply

Your email address will not be published.