Scandal URIAS la Românii au Talent, după ce Mihai Bobonete i-a dat Golden Buzz Sarei Piliego: „I-a vazut cracii și…” Cine îl ACUZA pe jurat:

Seara trecută, Mihai Bobonete a acordat un „Golden Buzz” unei concurente de la „Românii au Talent”. Sara Piliego, micuța de 12 ani, l-a impresionat! Pe rețelele de socializare, însă, mai mulți telespectatori nu au fost de acord cu decizia actorului. Iată detaliile mai jos, în articol.

Un val de reacții negative au pornit pe rețelele de socializare, după ce, seara trecută, Mihai Bobonete a acordat unei concurente butonul „Golden Buzz”. Sara Piliego este concurenta care a reușit să îl impresioneze pe actor, astfel încât să îi ofere „butonul magic”. Concurenta în vârstă de 12 ani, care este pasionată de dans, va ajunge în semifinală. Totuși, momentul a fost intens dezbătut pe rețelele de socializare, de privitorii și fanii emisiunii, pentru că nu li s-ar fi părut un moment de „Golden Buzz”.

„Ai dansat cu precizia unui chirurg care operează pe creier. Fiecare moment, cap-coadă, a fost AS. Aș merge pe mâna ta și te-aș trimite direct în semifinale, ca să câştigi și tu anul acesta Românii au Talent”, a spus Bobonete.

Fanii emisiunii nu s-au arătat încântați de decizia lui Mihai Bobonete

În acest sens, în secțiunea de comentarii, pe Facebook, există o multitudine de mesaje legate de momentul susținut de Sara Piliego, dar și despre faptul că Ramadhani Brothers, din Tanzania, ar fi meritat butonul „Golden Buzz”.

„Să fiu sincer, nu m-a dat pe spate, nu a fost un număr WAW care să merite GOLDEN BUZZ, deoarece au fost și alte prestații care meritau într-adevăr să meargă în semifinală. Asta e…”, „Cred ca ar cam trebui făcute schimbări în juriu! Serios!”, „Bobo i-a văzut cracii și a apăsat butonul. Pe mine nu m-a impresionat cu nimic, nu merită Golden Buzz…”, „Meritau Ramadhani Brothers Golden Buzz, la fel și Elena Turcan, serios ați dat Golden buzz la Sara Piliego???”, „De apreciat copilul, talentul și numărul…. însă nu a fost un moment de Golden Buzz!! Cei din Tanzania, DA!”, „Un copil talentat, însa nu a fost un număr de Golden Buzz!! Cei din Tanzania meritau să-l primească. Total dezamăgită de acest juriu”, sunt câteva dintre comentarii.

Nemulțumirile celor care au privit emisiunea, însă, nu se termină aici. O altă persoană susține că, practic, ar fi nedrept ce s-a întâmplat la „Românii au Talent”, seara trecută: „Ce s-a întâmplat în seara aceasta, pentru mine a fost ultima picătură. Nu are nici o vină această fetiță, talentată de altfel, dar nu poți da Golden Buzz pentru așa ceva! Dacă ar fi cântat o doină, nu ar fi fost bine pentru jurați pentru că e un copil și nu e potrivită. Să danseze, însă, un copil pe o astfel de temă a emoționat juriul… Cine să-i mai înțeleagă pe acești jurați? Eu din acest moment, refuz să mai urmăresc această emisiune. Mult succes!”.

Sara Piliego este o fetiță în vârstă de 12 ani și locuiește în România, alături de părinți. Este pasionată de dans, face balet și gimnastică și își dorește să ajungă pe marile scene ale lumii. Părinții ei au fost sportivi de performanță – tatăl juca baschet, iar mama ei a fost gimnastă. În cadrul emisiunii „Românii au Talent”, sezonul 13, Sara Piliego a susținut un moment de dans contemporan.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.