Serviciile Secrete aruncă bomba! Putin e mort!

Surse MI6, serviciul de informații externe al guvernului Regatului Unit, susțin că Vladimir Putin

Daily Star a publicat informaţia că o sosie ar fi fost folosită pentru aparițiile acestuia, deoarece prietenii Kremlinului ar avea tot interesul să-i ascundă moartea în încercarea de a pune mâna pe putere.

Vladimir Putin ar fi deja mort, susţin Serviciile Secrete britanice.

Această ipoteză vine pe fondul informaţiilor, tot mai prezente în spaţiul public în ultima vreme, potrivit cărora starea de sănătate a liderului de la Kremlin s-ar fi deteriorat serios.

Șefii MI6 susțin că președintele rus s-a îmbolnăvit grav recent, dar că moartea lui ar fi, probabil, ascunsă.

Surse din cadrul MI6 susţin că apariţiile sale din ultima perioadă pot fi explicate: fie au fost preînregistrate, fie există, într-adevăr, o sosie.

Se speculează că apariția sa la Parada Zilei Victoriei de la Moscova de la începutul acestei luni se datprează unei sosii.

Vladimir Putin ar fi deja mort, iar moartea lui ascunsă

O sursă de informații a declarat: „Vladimir Putin este foarte bolnav și când va muri moartea lui va fi ținută secretă săptămâni, dacă nu luni.

Există și posibilitatea ca el să fi murit deja.

Este imposibil de știut.

Se crede că Putin a folosit sosii în trecut când nu s-a simțit bine, iar Kremlinul ar putea face acest lucru și acum. Putin este șeful unui grup mic de înalți oficiali care îi sunt complet loiali.

Adevărata teamă pentru prietenii săi este că, odată ce moartea lui este anunțată, ar putea avea loc o lovitură de stat, iar generalii ruși vor dori să se retragă din Ucraina”.

În urmă cu două săptămâni, un oligarh rus cu legături strânse cu Kremlinul a dezvăluit că Putin ar suferi de un cancer al sângelui și că ar fi fost operat înainte de invadarea Ucrainei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.