Sigur NU stiai asta! Milioane de romani au semnul acesta pe brat. Ce inseamna, de fapt

Milioane de romani au semnul acesta pe brat, dar sigur nu stiai ce inseamna! Este prezent de fiecare data pe bratul stang si multi il numesc “floare”. Acum s-a aflat adevarata semnificatie a acestuia.

Se pare ca este vorba despre un vaccin cat se poate comun. Era utilizat mai ales inainte de anii ’70, impotriva virusului variolei. Dupa vaccinarea propriu-zisa, aparea un fel de crusta in zona respectiva, iar aceasta rana se vindeca greu, in cateva saptamani. In urma ei, aparea cicatricea din imagine.

Citeste si: Trucul lui Kate Middleton pentru un ten perfect. Este ieftin si la indemana oricui

Sigur NU stiai asta! Milioane de romani au semnul acesta pe brat
Metoda utilizata de doctori pentru acest vaccin era una cel putin bizara. Se folosea un ac bifurcat, in care se afla solutia de Vaccinia, apoi se intepa bratul de mai multe ori. Dupa aceasta procedura, se umfla locul respectiv timp de 8 ore.

Apoi, dupa 6 saptamani, revenea umflatura, formandu-se un nodul care ducea la aparitia unor ulceratii, din cauza carora aparea, in final, cicatricea faimoasa.

Citeste si: Secretul numerelor care apar sub codul de bare. Ce inseamna, de fapt, ultima cifra

Ce este variola
Este o boala contagioasa, de natura virotica. A ucis si desfigurat un numar urias de persoane, de-a lungul anilor. In secolul XX, au murit intre 300 si 500 de milioane de oameni din cauza acestei boli crunte. In anul 1977, variola a fost complet eradicata, fiind singura afectiune contagioasa ai carei germeni au fost scosi in totalitate din mediul natural.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.