Simona Halep are interzis la retelele de socializare! De ce nu mai poate posta nimic

Simona Halep si ceilalti jucatori care se afla in Adelaide au fost indrumati de australieni sa nu mai puna nimic pe retelele de socializare.

„Jucatorii care sunt cazati la Adelaide nu mai au voie sa posteze nimic de la antrenamentele lor. Pentru ca reactia de gelozie din partea celor care se afla in carantina totala va crea un scandal si mai mare“, noteaza cei de la „The New York Times“.

Sase jucatori de top, printre care si Simona Halep sunt in carantina in Adelaide.

Cei 6 tenismeni au primit recomandari sa nu mai posteze nimic pe retelele de socializare. Aceasta decizie a fost luata dupa ultima postare facuta de Naomi Osaka. In postarea respectiva, japoneza se antreneaza alaturi de 4 persoane din staff.

„Jucatorilor privilegiati, aflati la Adelaide, li s-a spus sa nu mai posteze nimic pe retelele de socializare, pentru a nu inflama si mai mult spiritele“, a declarat jurnalistul American, Jon Wertheim

Jucatorii participantii la Australian Open sunt revoltati.

„Avem nevoie de aer proaspat ca sa putem respira!”, a scris Yulia Putintseva, aflata printre jucatorii carantinati la Melbourne.

„Ceea ce nu inteleg este de ce nimeni nu ne-a spus vreodata ca, daca o persoana de la bord este pozitiva, tot avionul trebuie izolat. M-as fi gandit de doua ori inainte de a veni aici”, a scris si Iulia Putinteva.

„Nu ne plangem ca suntem in carantina. Ne plangem din cauza conditiilor inegale de antrenament / joc inainte de turnee destul de importante”, a declarat Belinda Bencic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.