Simona Lazăr, o asistentă devotată și mama a trei copii, a plecat de acasă pe 20 mai în urma unor tensiuni în familie –

În acest loc izolat a fost gasita masina simonei, cu cadavrul pe locul soferului. Femeia a ales acest loc pentru a fi sigura ca medicamentele pe care le ia au timp sa isi faca efectul”, relatează corespondentul Kanal D la Buzău.

„La o prima examinare nu au fost descoperite semne de violenta. În cauza a fost intocmit un dosar penal pentru a se stabili exact imprejurarile in care a survenit decesul femeii”, informează poliția.

Lângă trupul neînsufleţit, oamenii legii au găsit şi un bilet de adio. ”Nu găsesc pe cineva mai de preț decât tine”, a scris Simona în mesajul adresat, cel mai probabil, soţului său.

Necropsia făcută de legişti urmează să facă lumină în acest caz.

Intre timp, familia se pregateste de inmormantare. Trei copilaşi nu vor mai avea acum pe cine să strige mamă.

Caz șocant la Buzău acolo unde o femeie a fost găsită moartă în mașina personală. Femeia, în vârstă de 40 de ani, lucra ca infirmieră în cadrul secţiei Anti-Covid din Spitalul Judeţean Buzău şi era mama a trei copii, însă după ce a avut o ceartă în familie, aceasta a plecat de la domiciliu cu maşina familiei în data de 22 mai. La 24 de ore, soțul acesteia a mers la Poliție pentru a-și declara soția dispărută.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii acesteia.

O femeie din Buzău a fost găsită moartă. Poliţiștii au deschis o anchetă

„La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora şi nu a mai revenit până în prezent.

Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, a fost precizat pe site-ul Poliţiei Române.

În data de 23 mai, o persona a anunțat poliția din Buzău că pe o stradă din zona industrială a municipiului Buzău se afla o maşină cu o femeie decedată înăuntru.

După ce au ajuns la fața locului, poliţiştii au reușit să identifice autoturismul cu care femeia dispăruse de acasă, iar înăuntru se afla infirmiera de la SJU Buzău, decedată.

Potrivit primelor informații, oamenii legii au stabilit faptul că decesul s-ar fi produs în urma cu mai mult de 24 de ore.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la morga SML Buzău pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii cred, însă că femeia s-ar fi sinucis.

O tânără studentă a fost găsită moartă într-un cămin din Tudor Vladimirescu din Iasi

La inceputul lunii mai, o tânără studentă a fost găsită moartă într-un cămin din campusul studentesc din Tudor Vladimirescu.

In vârstă de 19 de ani domiciliată în localitatea Cârlibaba din judeţul Suceava nu răspundea la telefon, motiv pentru care parinitii au fost extrem de îngrijoraţi şi au sunat la 112. În cele din urmă, portarul căminului a deschis camera în care era cazată studentă şi au observat faptul că fata este fără suflare.

De urgentă, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a putut doar să constate decesul. La faţa locului au intervenit criminaliştii dar şi oamenii legii. Iniţial, s-a luat în calcul absolut toate ipotezele chiar şi o posibilă crimă dar şi o posibilă sinucidere.

După anchetă preliminară se pare că oamenii legii inclină spre o sinucidere a fetei. Sinuciderea ar fi survenit în urma ingerării a mai multor pastile. Reamintim faptul că o femeie din Buzău a fost găsită moartă în mașina personală după ce a avut o ceartă în familie si a plecat de la domiciliu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.