Simptomele cancerului de colon, boală care l-a ucis pe soțul Mariei Cârneci

Simptomele cancerului de colon, boală care afectează una din 20 de persoane, atât bărbaţi cât şi femei, sunt foarte evidente.

Mgid

Simptomele cancerului de colon, boală care l-a ucis pe soțul Mariei Cârneci

Romulus, soţul Mariei Carneci, a murit din cauza acestie boli crunte, după cum au confirmat apropiaţii familiei.

”A suferit enorm. S-a luptat cu boala, şi-a dorit să trăiască. Era fericit cu familia lui şi voia să se mai bucure de ei, dar Dumnezeu l-a luat la el. Romulus a avut un cancer de colon. Avea dureri îngrozitoare, dar nu s-a plâns. A fost un om bun şi pe Maria a iubit-o enorm”, a dezvăluit o sursă din preajma familiei sale, pentru click.ro.

Cancerul de colon este de fapt o tumoră care se formează la nivelul colonului. În cele mai multe cazuri, atunci când abordăm aceasta afecţiune, vorbim despre o leziune precursoare a unui cancer malign (polipi).

Cancerul intestinului gros, cum mai este numit, afectează 700.000 de oameni din întreaga Europă.

Iată care sunt simptomele cancerului de colon:
– Scaun cu mucus şi/său sânge. Cele mai multe persoane care au scaun cu sânge cred că este vorba despre hemoroizi şi iau tratamente pentru vindecarea fisurilor anale.

– Constipaţie combinată cu diaree. Persoanele care suferă de cancerul intestinului gros suferă de constipaţie şi diaree în acelaşi timp. Cele două afecţiuni fac cu schimbul în simptomatica lor. Constipaţia este provocată de tumorile care cresc în interiorul colonului.

– Scădere în greutate. Scăderea bruscă în greutate este un alt semnal al instalării acestei boli.

Leave A Reply

Your email address will not be published.