Situații inedite în piața Obor din Capitală. Cu ce s-a confruntat o femeie în momentul în care a vrut să cumpere legume

Situații inedite în piața Obor din Capitală. Cu siguranță fiecare dintre cei care au mers la piață să facă cumpărături s-au confruntat cu cel puțin o situație neașteptată.

O femeie din București a povestit două momente inedite pe care le-a întâlnit în piața Obor.

Situații inedite în piața Obor din Capitală. Cu ce s-a confruntat o femeie în momentul în care a vrut să cumpere legume
Situații inedite în piața Obor din Capitală. Vânzătorii din piețe pot fi extrem de surprinzători atunci când vrei să cumperi de la ei. O femeie din Capitală s-a confruntat cu situații inedite în piața Obor. Aceasta a povestit pe blogul ei două experiențe trăite aici. Conform acesteia, merge în fiecare weekend în Piața Obor pentru a se aproviziona, având în vedere că alimentele sunt naturale. Aceasta a spus că de fiecare dată când merge în piață, se confruntă cu momente de-a dreptul enervante pentru ea.

La un moment dat a mers la un vânzător din piață pentru a cumpăra prune, iar în momentul în care l-a rugat să-i dea o pungă pentru a și le alege singură, a primit un răspuns senzațional. Comerciantul i-a spus că o să pună în pungă, pentru că sunt și prune stricate pe care oamenii refuză să le cumpere.

”Vreau și eu o punguță, vă rog, să pun niște prune.”

”Păi nu pot să vă las să alegeți. Vă pun eu, la grămadă.”

”De ce?”

”Păi așaaaa…pe alea stricate sau moi nu le vrea nimeni și eu ce fac? Rămân cu ele pe tarabă?”

Șocată, femeia i-a spus că nu mai dorește să cumpere prune.„Din punctul meu de vedere nu este ceva ieșit din comun aici, iar producătorii trebuie să înțeleagă că este o piață liberă, că există opțiuni din care cumpărătorul poate alege. Și că, de ce nu?, prunele pe care eu nu le-am luat astăzi de la el pot ajunge mâine și ele stricate, dimpreună cu celelalte. Deci ce îl costă să mă lase să pun singură câteva prune într-o pungă?”

Lupta cu vânzătorul care pune mai multă marfă în punga clientului decât trebuie
O altă situație inedită cu care s-a confruntat aceeași femeie este la fel de surprinzătoare. De această dată, bucureșteanca a trebuit să se lupte cu vânzătorul care îi punea prea multe legume în pungă. Deși aceasta i-a cerut să-i pună 5-6 cartofi, comerciantul ajunsese să umple punga. Rugându-ul să mai scoată din ei, comerciantul a refuzat, spunând că vrea să facă o sumă rotundă.

”Vă rog mult să mai scoateți din ei, sunt foarte mulți.”

”Haideți, doamnă, că e diferență de 4 lei, am pus să fie rotund.”

”Nu e vorba de bani, e vorba că nu mâncăm atât.”

”Eeeee…găsiți ce să faceți cu ei.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.