Ștefan Bănică este în DOLIU: a MURIT o pare personalitate din România! „Drum lin spre stele”

Ștefan Bănică este în doliu, după ce o mare personalitate din România a murit. Ce mesaj emoționant a transmis cântărețul?

Ștefan Bănică a transmis în urmă cu doar câteva zile un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, după ce o personalitate din România a murit. Ce legătură exista între cei doi?

A murit regizorul Nicolae Corjos, cunoscut mai ales pentru filmele precum Liceeni și Declarație de dragoste. Filmele respective au devenit un fenomen în anii 80 și s-au bucurat de o popularitate extraordinară.

Ștefan Bănică a interpretat rolul lui Mihai, în Liceenii și iată că acum este în doliu, devastat de durere după aflarea veștilor.

Regizorul Nicolae Corjos i-a consacrat pe Oana Sârbu, Teodora Mareş, Ştefan Bănică, Mihai Constantin, Tudor Petruţ și Adrian Păduraru s-a stins din viață la București, la vârsta de 86 de ani.

După ce a aflat vestea cea tristă, Ștefan Bănică Jr. a transmis un mesaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare. Actorul a ținut să îi mulțumească Nicolae Corjos pentru tot ce a făcut pentru el, de-a lungul carierei.

„În aceste vremuri tulburi pentru o planetă întreagă, în care vecinii noștri se tem pentru viața lor și a celor dragi, o persoană dragă mie și căreia îi datorez succesul meu în film, a trecut azi în neființă.

Este vorba despre regizorul Nicolae Corjos, omul care a transpus pe ecran poveștile adolescenților din «Liceenii».

A lăsat în urmă filme îndrăgite de mai multe generații: «Alo, aterizează străbunica!», «Declarație de dragoste», «Liceenii RocknRoll» și o bogată activitate desfășurată la studioul Sahia, ca regizor de film documentar.

Îți mulțumesc pentru tot! Drum lin spre stele, domnul Corjos”, a scris Ștefan Bănică, pe Instagram.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.