Ștefan Bănică Jr, mesaj emoționant după moartea lui Mitică Popescu. „Peste 300 de spectacole…”

Lumea artistică din România este în doliu, după ce Mitică Popescu a murit la 86 de ani. Multe nume sonore din lumea teatrului și a

filmului au transmis mesaje emoționante în care își exprimă regretul pentru evenimentul nefericit. Printre aceștia, se numără și Ștefan Bănică Jr, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Mitică Popescu se confrunta cu mari probleme de sănătate și a fost internat în spital în luna

decembrie. Starea sa devenise tot mai gravă, după ce actorul a suferit un AVC și a avut nevoie de ajutor pentru recuperare.

Starea sa de sănătate s-a tot agravat, iar medicii nu au mai putut să îl salveze. După moartea lui Mitică Popescu, mai multe vedete au transmis mesaje emoționante, așa cum a făcut și Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică Jr, mesaj emoționant după moartea lui Mitică Popescu
Artistul a mărturisit într-o postare distribuită pe Instagram că a jucat alături de actor și că a avut ocazia să îl cunoască și în spatele scenei. Ștefan Bănică Jr vorbește cu regretat de Mitică Popescu, povestind că îi leagă multe amintiri de la spectacole

De departe, ceea ce își amintește artistul despre regretatul actor este respectul pentru generațiile trecute de actori, pe care îi aprecia. Ștefan Bănică Jr a mai spus că Mitică Popescu reușea mereu să le aducă zâmbetul pe buze celor cu care juca.

„Am avut șansa să joc cu el peste 300 de spectacole, cu „Desculț în parc”, unde nea Mitică îl juca magistral pe Velasco, vecinul excentric al celor doi tineri proaspăt căsătoriți. În atâția ani, cât am jucat, am râs mult împreună și îi ascultam de fiecare dată cu interes poveștile despre marii actori din generațiile trecute, pe care îi evoca mereu cu drag și, mai ales, cu respect. Mulțam frumos pentru ce am învățat de la tine, domnule Mitică Popescu! Drum lin printre stele…”, a scris Ștefan Bănică Jr, într-o postare distribuită pe Instagram.

Și alte nume importante au vorbit cu mari emoții despre Mitică Popescu. Romică Țociu, Rodica Popescu Bitănescu, Horia Moculescu și Mircea Diaconu și-au exprimat regretul pentru moartea actorului.

Cui îi va rămâne averea lui Mitică Popescu
Potrivit unor informații apărute în presă în urmă cu câțiva ani, Mitică Popescu ar fi avut o relație cu o angajată TVR pe nume Constanța Economu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și pare că au devenit mai mult decât prieteni foarte buni.

Femeia este o împătimită a plimbărilor și a excursiilor, iar celebrul actor a fost surprins în nenumărate rânduri alături de aceasta. Gesturile romantice surprinse de-a lungul anilor i-ar fi făcut pe mulți să creadă că este vorba de o relație romantică și că Mitică Popescu se gândește să se recăsătorească.

În acest moment nu există detalii concludente cu privire la relația dintre cei doi, însă un lucru este cert. În cazul în care Constanța Economu ar fi avut recent o relație cu marele actor, acesta ar fi putut să îi lase ei toată averea pe care a strâns-o de-a lungul anilor de muncă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.