„Sunt amanta de 11 ani și vreau să le spun ceva femeilor măritate. Mulți ar zice că sunt o nenorocită, că distrug familii. Eu zic că sunt…” 

„Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocita, o distrugatoare de casnicii, insa eu cred ca sunt un fel de ‘pansament’ pentru relatiile lor.

Daca sotul tau este ranit, eu sunt doar un plasture temporar care il ajuta.

Ma vad cu ‘Big Bear’ de sapte ani. Este un chirurg de succes casatorit de 11 ani, care locuieste intr-o vila din Chicago alaturi de sotie si cei doi copii.

‘Big Bear’ mi-a cumparat si mie un apartament la doar trei kilometri de casa lui.

Nu m-am vazut niciodata drept ‘cealalta femeie’, mai ales ca relatia este atat de lunga. Dar am darul de a transforma lamaia in limonada. Asa ca m-am gandit sa le ajut pe femeile maritate care vor sa inteleaga de ce le insala sotii.

Va vine sa credeti sau nu, este vorba despre mai mult decat sex. Barbatii vor ca sotiile lor sa le fie mame, prietene si terapeute.

Fii femeia de care s-a indragostit inainte de nunta, de ea s-a indragostit! Sotia lui ‘Big Bear’ este o mama extraordinara pentru copiii ei, dar este o prietena, o terapeuta si o ‘mama’ groaznica pentru sotul ei.

Va vine sa credeti sau nu, in majoritatea timpului pe care il petrec cu ‘Big Bear’ nu facem sex. Ascultam jazz, bem vin si discutam stirile.

Ma bucur de fiecare secunda petrecuta cu ‘Big Bear’, stiind ca voi disparea atunci cand sotia lui va lua decizia sa se schimbe.

Cand ma va parasi, voi da peste un alt barbat ‘ranit’, care are nevoie de un pansament temporar.

Cea mai buna cale de a face femeile ca mine sa dispara este sa tineti cont de sfatul meu. Dar inca ceva: sfaturile se aplica doar daca sotul tau s-a casatorit cu tine fiindca te iubeste.

E important sa stii de ce a ales sa se casatoreasca cu tine”, scrie amanta in scrisoarea deschisa pe care a publicat-o pe internet!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.