Tânăra cântăreață care a provocat accidentul în care și-au pierdut viața trei persoane este elevă în clasa a XII-a la un liceu din Iași. În ziua fatidică s-a învoit de la școală două ore pentru a merge la Of, Doamne, cum e viața uneori

Tânăra cântăreață care a provocat accidentul mortal de la Scânteia, în care mătușa, unchiul și tatăl ei au murit, va fi operată astăzi. Mama ei, care se afla pe scaunul din dreapta, este în continuare în stare gravă.

În ziua fatidică, adolescenta s-a învoit două ore de la școală pentru a merge cu părinții ei și alte două rude la medic. Autoturismul s-a izbit de un TIR și a ricoșat în gardul unei case

Șoferița și conducătorul mastodontului au scăpat cu viață, dar prima este în stare gravă, la spital. Adelina Năstase, o tânără cântăreață, este numele celei aflate la volanul autoturismului, iar lângă ea, pe scaunul din dreapta față, se afla mama ei. Pe bancheta din spate erau tatăl, unchiul și mătușa ei. În urma impactului, toți cei trei ocupanți ai locurilor din spate au murit pe loc.

”Ea a venit de pe drumul către Șcheia și a intrat în intersecție în fața TIR-ului. Șoferul de la TIR nu a mai avut ce să facă, a izbit-o în plin. Au sărit oamenii de aici să le scoată, dar în spate erau morți toți”, a spus un localnic.

Vestea accidentului tragic a căzut ca un trăsnet. Vecinii familiei Năstase aveau numai cuvinte de laudă la adresa lor.

”Nu ne vine să credem că s-a întâmplat o asemenea tragedie. Sunt niște oameni minunați, la locul lor. Adelina avea permis din vară, conducea…Tatăl ei este om gospodar, are oi multe, om bun.

Leave A Reply

Your email address will not be published.