TERIFIANT! Iată ce se petrece la mormântul ACTRIȚEI Stelei Popescu la 5 ani de la moartea ei: ” …mare MINUNE!”

Acum patru ani, Stela Popescu înceta din viață și, condusă de o mare de oameni, era înmormântată la Cimitirul Mănăstirii Cernica, cu onoruri militare.

De-a lungul celor peste 50 de ani de carieră, Stela Popescu a impresionat toată România, piesele în care apărea se jucau cu casa închisă, filmele și cupletele sale făceau să râdă o lume întreagă, iar în 2017, la moartea marii actrițe, s-au adunat la catafalcul ei sute de oameni înlăcrimați.

Acum însă, mormântul Stelei Popescu pare să fi fost uitat, singurul om care mai trece pe acolo, regulat, fiind un bărbat al cărei soție a fost înmormântată în apropiere.

Imagini de la mormântul Stelei Popescu, la patru ani de la moartea marii actrițe
Reporterii FANATIK au mers la cimitirul Mănăstirii Cernica pentru a aprinde o lumânare la mormântul Stelei Popescu. Singura lumânare din ultimele luni. Pentru că mormântul, pe care erau așezate câteva flori în ghiveci și care păreau cam prăpădite, mai are doar un vizitator regulat.

Este un bărbat care, de cel puțin trei ori pe săptămână, merge la mormântul soției sale și face curat. Și, în memoria Stelei Popescu, dă cu mătura și pe la ea.

”Înainte mai veneau doi, trei oameni. În vară au fost niște tineri, cred că erau colegi de-ai doamnei Stela Popescu de la teatru, ei au adus ghivecele. Dar, de vreo doi ani încoace, când vezi pe cineva la mormântul ei e mare minune. Eu mai îngrijesc florile, le mai ud, le mai rup pe alea ofililte, îi mai pun eu câteva flori, în semn de respect. Nu am cunoscut-o decât de la televizor, dar măcar atât merită, să nu fie uitată”, a spus bărbatul pentru cei de la Fanatik

Mormântul Stelei Popescu, îngrijit și nu prea

Dacă bătrânul mai dă câte o mătură, mai aprinde o lumânare și mai îngrijește cele câteva flori de pe mormânt, restul lucrurilor nu par să fie chiar așa cum trebuie. Fotografiile de la mormântul artistei, puse încă de acum patru ani, la înmormântarea ei, o arată pe Stela Popescu decolorată, crucea de lemn, prinsă cu tricolorul deja zdrențuit, este putredă și pare gata să se rupă la un vânticel mai puternic.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.