Toni Iuruc nu a mai rezistat! S-a aflat motivul real al divorțului de Simona Halep: Nu a mai vrut să…

La nici un an de la căsătoria civilă și cu puțin timp înainte de marea nuntă, Simona Halep și Toni Iuruc s-au despărțit în mod oficial, de comun acord.

Fără scandal și chiar puși pe glume, cei doi au fost la notar săptămâna aceasta pentru a oficializa despărțirea.

Simona Halep și Toni Iuruc au ținut să fie discreți în privința motivelor despărțirii și nu au dorit să dezvăluiri, cel puțin deocamdată, în privința acestui subiect.

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său.

Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a transmis jucătoarea de tenis.

Legat de motivul despărțirii, Simona Halep a glumit puțin pe tema asta chiar la semnarea actelor de divorț la notar.

„Motivul despărțirii? Eliminarea din turul I la US Open”, a fost replica ironică a soțului Simonei înainte să intre la notar ca să semneze divorțul.

Ce spun apropiații despre motivul despărțirii?

De fapt, se pare că relația dintre cei doi s-a deteriorat de mai mult timp.

Toni Iuruc n-ar fi suportat faptul că e nevoit să stea mai mereu departe de soția sa, iar cei doi se vedeau tot mai rar în ultima vreme, mai ales după ce Simona Halep a început să se antreneze cu Patrick Mouratoglou.

„Toni este un tip extrem de gelos, nu a mai vrut să-și știe nevasta singură prin turnee cu 2-3 bărbați mai tot timpul și a pus piciorul în prag.

I-a cerut să aleagă între tenis și el!”, au povestit pentru sportbull.ro apropiați ai milionarului machedon.

Se pare că Toni Iuruc i-ar fi transmis un ultimatum soției sale în acest sens, punând-o în dificila situație de a alege între tenis și viața personală. El ar fi vrut să o aibă cât mai mult aproape și să devină cât mai curând părinți.

Jucătoarea noastră vrea să continue cariera în tenis

Simona Halep este însă hotărâtă să-și continue cariera în tenis și vrea neapărat să mai câștige un turneu de mare șlem.

Din această cauză ei au decis că mai bine merg pe drumuri separate.

Situația este în continuare neclară și probabil va rămâne așa în cazul în care niciunul dintre ei nu face vreo dezvăluire.

Într-un interviu acordat la un moment dat, Halep spunea că Toni Iuruc o susține în cariera ei și, de asemenea, declara că este o femeie împlinită pe plan personal.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.