Trei muncitori vopseau linistiti un bloc si nimic nu parea in regula, dar cand trecatorii au privit mai bine si au realizat cine era unul dintre muncitori, nu le-a venit sa creada

Cristian Popescu Piedone, sus pe schele. Edilul sectorului 5 al Capitalei demonstrează că vrea să fie un exemplu pentru toți ceilalți primari ai Bucureștiului.

Cristian Popescu Piedone vrea să le arate localnicilor că nu l-au votat degeaba, chiar dacă asta înseamnă să se urce pe schele, alături de muncitori, și să vopsească blocurile cetățenilor. Imagini exclusive surprinse de Redacția.ro îl arată pe edil într-o ipostază inedită.

EXCLUSIV Piedone, sus pe schele. Anul trecut, Cristian Popescu Piedone a câștigat alegerile locale, devenind primar al Sectorului 5 al Capitalei.

În trecut, acesta a fost primar al Sectorului 4 , dar din cauza incendiului de la Colectiv, Piedone și-a schimbat zona. În urmă cu puțin timp, Cristian Popescu Piedone a fost surprins în timp ce muncea cot la cot cu muncitorii care vopseau blocurile din sectorul 5. 

 În imagini se poate observa că Piedone s-a urcat pe schelele muncitorilor, îmbrăcat cu vestă reflectorizantă și caschetă pe cap.

Edilul sectorului 5 al Capitalei s-a echipat bine și a trecut la treabă alături de muncitori.

După ce a devenit primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone s-a implicat în numeroase acțiuni de caritate.

De asemenea, edilul postează deseori pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Sectorului 5 activitățile la care participă, ținându-i la curent pe bucureșteni cu tot ce se întâmplă nou în zona lor.

Piedone, aproape de oamenii Sectorului 5

În luna aprilie a acestui an, Cristian Popescu Piedone a anunțat pe Facebook că le-a dus cadouri copiilor cu situație materială precară.

Edilul a mărturisit că a fost ajutat de Vali Vijelie și Liviu Vârciu, postând și câteva imagini de „pe teren”.

Suntem în Săptămâna Mare, astfel că poate n-ar fi rău ca măcar acum să ne gândim și la cei defavorizați, cei care nu au fost înzestrați cu tot atâta noroc, așa, ca noi. Cel mai de preț dar pe care îl poate primi omenirea sunt copiii. Ei ne urmează și tot ei, dacă știm cum să-i creștem și mai ales și cum să avem grijă de sufletele lor, vor moșteni „pământul”. În acest spirit, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a „pus la cale” mici bucurii pentru copiii năpăstuiți de soartă, cei care nu sunt cu nimic mai prejos decât orice alt copil. „Trebuie să fim mai buni, mai atenți și mai darnici cu cei din jurul nostru. Să lăsăm Lumina Sfântă să ne pătrundă în suflet, pentru că doar așa putem vedea cu adevărat ce înseamnă iubirea față de aproapele nostru”, a scris edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.