Ultima Ora! George Simion a identificat cine sunt vinovații de la Matei Balș. Daca incepand chiar de maine la ora 5.00 nu vor veni aceste demisii eu o sa..

Un teribil incendiu a avut loc în acestă dimineață la un Institutul ”Matei Balș din Capitală. Nu mai puțin de cinci pacienți și-au pierdut viața, iar cel puțin 100 au fost evacuați de urgență. Cine sunt vinovații după părerea lui George Simion veți afla în continuare.

George Simion a identificat vinovații de la Matei Balș

UPDATE 19:48: Zeci de oameni s-au adunat, vineri noaptea, în fața Institutului Matei Balș din București. Aceștia protestează după ce un incendiu a mistuit un corp al clădirii. În urma lui, 5 oameni au murit și 120 de pacienți suferinzi au fost mutați de urgență la alte spitale. Printre persoanele care se află la

Matei Balș se numără și George Simion, conform paginii sale de Facebook. Acesta a mărturisit că, dacă până sâmbătă, la ora 17, nu vor demisiona Vlad Voiculescu și Raed Arafat, va organiza un protest amplu în fața Ministerului Sănătății.

”Sistemul nu vrea să demită pe nimeni. Televiziunile nu ne mai cheamă, acum că noi chemăm oamenii la protest (sâmbătă la 17:00). Sistemul acesta nenorocit trebuie să cadă!”, a scris George Simion pe Facebook.

În contextul tragicului incendiu de vineri dimineață de la ”Matei Balș”, invitat în cadrul unei emisiuni TV de la Antena 3, George Simion cere demisia ministrului Sănătății Vlad Voiculescu și a șefului DSU, Raed Arafat. Copreședintele AUR îi consideră pe aceștia principalii vinovați, ba chiar le-a dat celor doi și un ultimatum.

Leave A Reply

Your email address will not be published.