ULTIMA ORA. Mesaj macabru la adresa lui Vladimir Putin. Postarea dură a fost ştearsă de reţeaua de socializare..

Oleksandr Zinchenko, căpitanul naţionalei Ucrainei, îi doreşte moartea lui Vladimir Putin, într-o postare ştearsă de pe Instagram, după ce Rusia a atacat Ucraina la primele ore ale dimineţii de joi, informează mirror.co.uk.

Oleksandr Zinchenko a scris că speră că Vladimir Putin va avea parte de „cea mai dureroasă moarte”, cu cea mai mare de suferinţă.

Rusia a atacat Ucraina | Mesajul suburban al lui Zinchenko

Jucătorul de 25 de ani l-a făcut pe Putin „mizerie” şi s-a plâns că mesajul său a fost eliminat de reţeaua de socializare.

„Sper sa crapi de cea mai chinuitoare moarte posibila, mizerie ce esti!”, a fost mesajul complet al lui Zinchenko.

Indignarea fotbalistului vine după ştirile de joi dimineaţă, conform cărora Rusia a lansat rachete şi bombe asupra unor ţinte de pe teritoriul ucrainean, iar tancurile sale au trecut graniţa cu Belarus pentru invada Ucraina.

Gafă uimitoare făcută de UEFA la câteva ore după ce Rusia a invadat Ucraina

Rusia a invadat Ucraina în această dimineaţă, iar, la câteva ore distanţă, UEFA a comis o gafă incredibilă. Pe reţelele sociale a fost postat un mesaj total nepotrivit cu situaţia din ţara vecină.

„O zi de joi fericită, pentru toată lumea!”, a fost mesajul postat pe contul UEFA Europa League, care a vrut să facă referire la meciurile care se vor desfăşura în această seară.

Mesajul a stat o oră pe contul oficial al competiţiei, înainte să fie şters, după sutele de reacţii negative din partea fanilor. „Nu e chiar așa. În Ucraina mor oameni” sau „Înțeleg că UEFA, care îi are pe cei de la Gazprom printre sponsori, are o joi fericită”, sunt câteva dintre mesajele oamenilor.

Rusia a invadat Ucraina | Mesajul realist al lui Mircea Lucescu, de lângă Kiev

Rusia a invadat Ucraina și Mircea Lucescu a avut o primă reacție. Antrenorul român se află lângă Kiev, la baza de pregătire a lui Dinamo.

Il Luce nu va putea pleca cu avionul spre România, aeroportul Bila Tserkava fiind deja bombardat. Lucescu a trimis un mesaj realist din țara vecină.

„Chiar dacă vedem acele imagini la TV, trebuie să rămânem liniștiți pentru că nu e chiar așa rău. În acest moment ne aflăm în cantonament.”, a spus Mircea Lucescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.