Ultima Oră! Revenim la o viață normală…

vom reveni la o viață normală

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid-19, a vorbit în cursul zilei de joi despre momentul în care românii își vor putea relua iar viața dinaintea pandemiei.

Specialistul a atras atenția, de asemenea, asupra comportamentului pe care cetățenii vaccinați trebuie să îl aibă pentru o perioadă de timp.

România are nevoie de o imunizare în masă

Medicul militar, Valeriu Gheorghiță, a fost întrebat ieri despre momentul așteptat de toată lumea, mai exact, despre

perioada în care se vor relaxa restricțiile, iar oamenii vor putea să guste din libertatea pierdută în ultimele luni.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a explicat că această relaxare va avea loc treptat, odată cu creșterea procentului de persoane vaccinate.

În plus, medicul a făcut apel la toate persoanele care se vaccinează, rugându-le să respecte toate măsurile de prevenție existente în acest moment. Acesta a subliniat importanța vaccinării a unui număr semnificativ de persoane, astfel încât, riscul transmiterii virusului să fie redus considerabil.

Astfel, un procent cât mai mare de perso

persoane imunizare reprezintă începutul unei reveniri la viața normală.

“Noi am spus și cu alte ocazii: e foarte important ca fiecare persoană care este vacciantă să continue să respecte măsurile de prevenție – să utilizeze masca de protecție, să păstreze distanța fizică și să mențină regulile de igienă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.