Un circ oribil” Oana Roman, părere tranșantă despre nunta lui George Simion! Vedeta a avut curajul să spună ce nu a mai spus nimeni

Oana Roman se arată profund deranjată de faptul că nunta lui George Simion a fost puternic mediatizată pe micile ecrane.

Ieri a avut loc unul dintre cele mai de amploare evenimentele din țara noastră din acest an, căsătorie lui George Simion. Liderul AUR s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu, iar petrecerea a fost, de fapt, un spectacol în toată regula. A așteptat peste 10 000 de invitați, evenimentul fiind foarte mediatizat.

Acest lucru se pare că nu a fost deloc pe placul Oanei Roman, care a ținut să transmită un mesaj în mediul online după ce a văzut că nunta lui George Simion a ajuns să fie difuzată toate posturile de televiziune din țara noastră.

Oana Roman a demonstrat de-a lungul timpului că este o persoană foarte sinceră, care spune întotdeauna ceea ce gândește, fără să se ascundă după degete.

Chiar dacă părerea sa ar putea deranja pe multă lume, fiica lui Petre Roman spune exact ceea ce crede, fără să țină cont de părerile din exterior.

Așa s-a întâmplat și de această dată, când Oana Roman a constatat că nunta lui George Simion este mediatizată pe toate canalele de televiziune.

Oana Roman, părere sinceră despre nunta liderului AUR

În timp ce schimba canalele unul cu altul, Oana Roman a observat că pe toate posturile este prezentat același subiect, nunta lui George Simion.

Vedeta nu s-a putut abține și și-a emis părere în spațiul public despre acest lucru, menționând faptul că nu este decât o dovadă a faptului că țara noastră se face singură de râs cu ceea ce promovează.

Oana Roman s-a arătat „dezgustată” de nunta lui George Simion, despre care admite că nu a fost altceva decât un circ transmis în direct pentru a distra populația.

De asemenea, a declarat că nu poate înțelege cum lumea poate oferi atenția unui asemenea eveniment. Nu ar fi făcut-o nici ea dacă nu ar fi reprezentat un exemplu elocvent pentru „Așa nu”, a mai transmis Oana Roman.

„Zapam de pe un canal pe altul și dau peste chestia asta… și mă îngrozesc când văd cum televiziunile aleg să arate așa ceva. Totul este dezgustător, jenant și atât de degradant. Peste tot aceeași mizerie…

Da, un circ oribil pe care toate televiziunile îl dau în direct!

Eu discut acum 3 secunde aici doar pentru că mi se pare exemplul cel mai evident că suntem într-un punct în care practic ne facem singuri de râs ca țară și popor”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.