Un fost preot a ucis cu sânge rece o adolescentă, în Mamaia. Acum bărbatul cere 10 milioane de euro, daune morale. Care este motivul

În anul 2016, un fost preot a ucis cu sânge rece o minoră, în Mamaia. În prezent, bărbatul condamnat la 12 ani de închisoare cu executare cere daune morale în valoare de 10 milioane de euro, iar motivul a șocat pe toată lumea. Iată ce nemulțumiri are fostul preot bistrițean, dar și ce dorințe are!

Un fost preot din Bistrița Năsăud a fost condamnat, în anul 2016, la 12 ani de închisoare, în condițiile în care a ucis o adolescentă minoră pe care o plătise pentru a întreține relații intime cu el.

Bărbatul cere 10 milioane de euro, daune morale

Preotul din Bistrița Năsăud care a ucis o adolescentă în Mamaia, cere acum daune în valoare de 10 milioane de euro, deoarece nu se simte deloc confortabil în închisoarea în care se află în prezent.

Bărbatul în vârstă de 42 de ani este închis în Penitenciarul Arad încă din anul 2016, atunci când a primit 12 ani de închisoare cu executare, după ce a ucis o fată de doar 15 ani, pentru că nu s-au înțeles în privința tarifului pe care fostul preot trebuia să îl plătească pentru a întreține relații intime cu minoră.

Fostul preot este extrem de dezamăgit de condițiile pe care le are în închisoare, mai cu seamă de magazinul penitenciarului, acuzând că acolo ar fi vândute produse contrafăcute sau chiar expirate, deoarece eticheta este întotdeauna ruptă pe jumătate.

Cu ce probleme se confruntă bărbatul în închisoare

În plus, bărbatul cere despăgubiri de 1.000.000 de euro pentru că din anul 2016, atunci când a primit condamnarea, își cumpără din banii proprii mâncare și tot felul de obiecte de igienă personală.

Bărbatul condamnat după ce a ucis o minoră cu care a întreținut relații intime se plânge de faptul că spațiul este prea mic, fiind închis într-o cameră care nu are cel puțin 4 metri pătrați de spațiu propriu, iar colegii de celulă sunt și fumători, încă un motiv de nemulțumire pentru criminal.

Fostul slujitor al Domnului s-a declarat deranjat și de umezeală și de mirosul din penitenciar, dar și de faptul că patul nu ar avea dimensiunea potrivită, temperatura din cameră pe timpul iernii este mult prea scăzută și nici nu poate face sport, așa cum i-a recomandat doctorul. După toate acestea, Judecătoria Arad i-a respins plângerile.


Leave A Reply

Your email address will not be published.