Verdict crunt primit de Anamaria Prodan. Medicii i-au interzis complet și din păcate nu mare are nici o șansă

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă destul de dificilă acum din cauza divorțului de Reghe.

Impresara se confruntă cu o mulțime de stări și este foarte stresată, dar aceasta nu este singura sa problemă, pentru că viața a supus-o la multe încercări.

Prodanca și-ar mai fi dorit să aibă un copil, dar nu se mai poate. Anamaria Prodan nu mai poate face copii
Anamaria Prodan se confruntă cu o situație destul de grea în acest moment.

Celebra impresară a ajuns la divorț cu Reghe, lucru pe care a încercat să îl ascundă mult timp și care o afectează mult în acest moment. Totuși, a recunoscut totul și spune că este puternică și nu mai e cale de întoarcere.

Anamaria, însă, are regrete mult mai mari, cu care va trăi toată viața. Prodanca este o mare familistă și mereu și-a dorit să aibă o familie mare, lucru de care a și avut parte. T

otuși, marea dorință a impresarei ar fi fost să mai devină mamă măcar o dată lucru ce, din păcate, nu mai poate deveni realitate.

Nu mai poate deveni mamă pe cale biologică, dar are deja un plan de rezervă. Dacă fiicele sale nu se vor grăbi să îi facă un nepoțel, va înfia chiar ea un copil. Crede că un astfel de gest înseamnă mult și este lucru mare să oferi șansa la o viață mai bună unui copil neajutorat.

„Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.red.: un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele (n.red.: Rebecca și Sarah, fiicele ei, să devină mame), o să înfiez un copil.

Cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet”, a spus Anamaria Prodan. Nașterea băiatului pe care-l are cu Laurențiu Reghecampf nu a fost una simplă, iar medicii i-au spus atunci că o nouă cezariană presupune riscuri destul de mari. În plus, ea a mai pierdut o sarcină avansată și lucrurile s-au complicat.

Cea mai mare dramă a impresarei
Cea mai mare durere a impresarei este pierderea mamei sale. Anamaria Prodan a făcut tot posibilul pentru a o salva pe celebra interpretă Ionela Prodan.

A mers cu ea la cei mai renumiți medici, a bătut lumea în lung și în lat pentru a găsi un remediu, dar boala a fost mult mai puternică decât organismul ei. Unii apropiați spun că artista nu ar fi știut niciodată că are cancer, pentru că Anamaria nu a vrut să o vadă cum suferă. Când au mers în Cuba, i-ar fi zis mamei sale că, de fapt, merg la o clinică de înfrumusețare, nu pentru a depista ce probleme are.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.