Veste Cutremurătoare Despre Maria Ciobanu. Ce S-A Întâmplat Cu Marea Doamnă A Muzicii Populare

Vestea zilei despre Maria Ciobanu. S-a aflat ce s-a întâmplat cu marea artistă. Toată România este în stare de șoc, mai ales că nu multă lume știe ce decizie a luat cântăreaţa de muzică populară.

Maria Ciobanu și-a luat prin surprindere familia când a decis să își aleagă de pe acum un loc de veci. Vedeta dorește să fie înmormântată în România. Ea și-a cumpărat un cavou în cimitirul Bellu.

Chiar dacă trăiește de ani buni în America, Maria Ciobanu, în vârstă de 85 de ani, dorește să fie înmormântată în țara ei natală. Locul de veci al Mariei Ciobanu este aproape de cel al lui Ion Dolănescu, artistul cu care s-a iubit și cu care are un fiu.

Mormântul ei se află pe Aleea Artiștilor, sub un tei, fiind aproape de locul în care au fost îngropați nume mari din muzica populară, precum Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

„Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere”, a spus un paznic de la cimitir pentru jurnaliști.

Maria Ciobanu a luat cea mai importantă decizie

Totuși, deși au împărțit ani din viață, artista nu va împărți același loc de veci cu Ion Dolănescu, mormântul acestuia se află la celălalt capăt al Aleeii Artiștilor.
„Așa știu și eu, că doamna Maria Ciobanu are loc de veci acolo”, a declarat Dragoș Dolănescu, băiatul cel mic al regretatului solist.

Cimitirul Bellu este cel mai scump cimitir din București, locurile de veci se vând la prețuri impresionante. Mormintele au fost scoase la vânzare pe diverse site-uri la prețuri care ajung și la suma de 50.000 de euro.

Marea artistă este stabilită în America, dar vine des în România

Trebuie menționat că Maria Ciobanu are cetățenie americană, iar în ultimii ani a stat mai mult în Statele Unite. Aici se află împreună cu soțul ei, Mircea Câmpeanu. Cei doi locuiesc în Los Angeles la Camelia Filip, fata vedetei.

Relația dintre cei doi a început după moartea fostei soții a lui Mircea Câmpeanu, Ileana Sărăroiu. La un an după ce aceasta a murit, cei doi s-au căsătorit.

În 2019, Maria Ciobanu a luat toată România prin surprindere după ce s-a mutat în America din cauza unor probleme de sănătate. Ea a făcut această alegere la recomandarea medicilor.

Totuși, interpreta de muzică populară se întoarce anual în țara natală. Cu toate că are 85 de ani, cântăreața zboară în fiecare an pentru a vizita România, aici unde sunt toți cei dragi ei și restul familiei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.