Veste trista despre Mioara Roman. Din pacate este adevărat..

Mioara Roman va ajunge din nou pe mâinile medicilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Anunțul a fost făcut de fiica sa, pe contul său de Instagram.

Starea de sănătate a Mioarei Roman este stabilă, dar suferă de mai multe afecțiuni cronice, care i-ar putea cauza probleme

în viitor. Mama Oanei Roman a fost internată în spital pe 13 ianuarie pentru a face mai multe investigații medicale.

După analizele amănunțite, medicii au decis să o opereze pe Mioara Roman pentru a i se scoate colecistul.

Ea se confrunta de mai mult timp cu această problemă, iar acum nu o mai poate amâna sub nicio formă.

”Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele

Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam.

Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă”, a spus Oana Roman pe Instagram.

La mijlocul lui decembrie, Oana Roman a chemat salvarea pentru mama ei

Oana Roman a tras o sperietură de zile mari, la mijlocul lunii decembrie. Mama ei s-a simțit foarte rău, iar vedeta a

decis să cheme de urgență Salvarea. Medicii au ajuns la fața locului în aproximativ 45 de minute și după un control medical, au decis să o ducă la spital pe Mioara Roman pentru mai multe investigații.

În contextul pandemiei de coronavirus, Oana nu a putut să fie alături de mama ei, însă medicii au ținut-o la curent în legătură cu starea de sănătate a Mioarei Roman.”Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am.

Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, declara Oana Roman.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.