Vestea momentului despre Regele Charles! Anunț cumplit despre noul suveran al Marii Britanii

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, fiul său, Charles al III-a a devenit noul suveran al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Acesta are 73 de ani, iar specialiștii susțin că ar suferi de o boală.
=
În mediul online au apărut mai multe observații cu privire la noul monarh al Marii Britanii care are mâinile roșii și umflate. Unii specialiști susțin că acesta ar suferi de o boală.

Care este boala de care suferă Regele Charles al III-lea

După mai multe îngrijorări cu privire la starea de sănătate a Regelui Charles al III_lea, un medic din Marea Britanie a explicat care este cauza mâinilor roșii și umflate ale noului monarh.

Dr. Gareth Nye, lector principal la Universitatea din Chester, a explicat pentru publicația Daily Star că există „o mulțime de cauze” care ar putea duce la acest aspect, iar o posibilă cauză ar putea fi edemul sau retenția de lichide.

„Edemul este o afecțiune în care organismul începe să rețină lichide în membre, în mod normal picioarele și gleznele, dar și în degete, ceea ce le face să se umfle.

Edemul este o afecțiune comună și afectează în cea mai mare parte persoanele cu vârsta peste 65 de ani, deoarece capacitatea de control al fluidelor este limitată.

Pentru a vedea dacă aceasta este cauza, apăsarea zonei umflate timp de aproximativ 15 secunde ar provoca o depresie în zonă”, a explicat specialistul.

O altă afecțiune al Regelui Charles al III-lea despre care a vorbit Gareth Nye ar fi artrita. Acesta a indicat-o ca fiind o potențială cauză a degetelor umflate și roșii.

„Artrita este o altă afecțiune comună la vârsta de peste 60 de ani. Ea afectează adesea trei zone principale ale mâinii, articulația degetului mare sau oricare dintre articulațiile degetelor.

Degetele devin de obicei rigide, dureroase și umflate și, deși medicamentele pot ajuta la durere, inflamația poate rămâne”, a precizat Nye.

Medicul Gareth Nye a menționat că ar fi și alte cauze mai puțin probabile care ar explica aspectul mâinilor noului monarh, cum ar fi dieta bogată în carne, ce duce la retenția lichidelor sau la anumite medicamente, precum medicamente de tensiune arterială sau care conțin steroizi.

Doctorul din Marea Britanie a ținut să clarifice că astfel de „semnale” nu sunt indicații de vreo problemă majoră de sănătate a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii.

„Cu siguranță nu există probleme de sănătate imediate care să fie concluzionate de la degetele umflate și cel mai probabil acestea sunt un semn al vârstei sale”, a afirmat acesta.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.