Vestea tristă a serii Din păcate, e vorba despre Maria Ciobanu…

Maria Ciobanu se retrage încet încet din activitate. După o viață întreagă în slujba publicului, pe care l-a încântat cu vocea sa inconfundabilă, marea artistă se pregătește să tragă cortina.

În ultimii doi ani, Maria Ciobanu a trăit în America, unde viața este diferită, dar acum, când a revenit în țară, a povestit cât de mult i-au lipsit România și românii.

Maria Ciobanu s-a temut că moare departe de casă

Maria Ciobanu a spus că și-a dorit enorm să se întoarcă în România, asta după ce ultimii doi ani și i-a petrecut alături de copiii stabiliți în America.

Iubește mult țara în care s-a născut, a crescut și a făcut carieră, iar dorința ei cea mare a fost să nu cumva să se stingă departe de țara ei dragă. Ar fi venit mai devreme în România, dar condițiile sanitare nu i-au permis, însă odată ce a pus piciorul pe pământ românesc, inima i-a venit la loc.

Mă rugam tot timpul la bunul Dumnezeu. Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin. Să mă ajuți să ajung în țara mea, a declarat Maria Ciobanu la Kanal D.

Maria Ciobanu a explicat de ce a renunțat la spectacole
După o viață trăită pe scenă, Maria Ciobanu a decis că a fost suficient și că a venit vremea să închidă acest capitol. Nu mai vrea să cânte. A decis asta când a atins pragul de 80 de ani. Atunci a simțit că orice început are un sfârșit și că a venit vremea să se retragă din activitate și să-i lase pe alții să bucure publicul.

Cu cântatul s-a oprit când am împlinit 80 de ani, când m-am retras. Nu mai cânt. Orice început are un sfârșit, a mai spus marea artistă.

În timp ce artista privește cu resemnare renunțarea la scenă și vârsta care nu stă pe loc, familia ei o încurajează, o iubește și o prețuiește, având grijă să-i spună permanent că mai are multe de făcut în această lume

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.