Vica Blochina, uimită de decizia lui Edan, după ce s-a mutat la tatăl lui, Victor Pițurcă:

Vica Blochina a fost timp de 16 ani amanta lui Victor Pițurcă, iar împreună au un băiat. Edan locuiește momentan la tatăl său, pentru că aceasta a fost dorința lui.

Deși Vica Blochina a încercat să-i ofere tot ce e mai bun copilului ei, Edan a ales să se mute la tatăl lui. Fosta balerină și-ar dori ca fiul ei să devină medic și să nu calce pe urmele tatălui său în ceea ce privește meseria.

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă’, a declarat fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Edan spune că tatăl lui este idolul său și că acesta este foarte disciplinat. Vica Blochina respectă fiecare decizie a fiului ei.

„Eu îmi doresc să fiu ca tata! Copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat».

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele

copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit’, a spus Vica Blochina în emisiunea de la Antena 1, conform spynews.ro.

Fosta balerină păstrează legătura cu Victor Pițurcă strict pentru copil. Vica Blochina consideră că plătește și în ziua de azi că a fost într-o relație cu un bărbat căsătorit.

„Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. (…) Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva’, a mai mărturisit vedeta.

Victor Pițurcă nu a vrut să își recunoască copilul

Edan nu poartă numele tatălui său, pentru că Victor Pițurcă nu a crezut de la bun început că e fiul lui. Pentru a demonstra că este copilul antrenorului, Vica Blochina a solicitat un test de paternitate.

După ce testul ADN a arătat că este copilul lui, Victor Pițurcă a plătit o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro pe lună pentru creșterea fiului său.

„Copilului nu i-am spus, până atunci, că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască. I-am spus că tatăl lui este plecat, că antrenează, pentru că știa cine este. Apoi ne-am dus la IML, să facem analiza ADN.

Copilul a deschis ușa, știind că tata e acolo, și a rupt-o la fugă. Tatăl a fost foarte stingher și nu putea să-l ia în brațe. Edan a sărit la el în brațe și i-a spus:

«Tată, eu sunt, Edan! Tu nu mă știi pe mine? Sunt eu, copilul tău!». A fost cel mai urât moment din viața mea. Angajatele de la IML au început să plângă’, a povestit Vica Blochina, cu ochii în lacrimi, în emsiunea online „Fiță cu Adiță’.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.