Victor Ponta, dezvăluiri despre fiica adoptată: „Maria împlineşte un an alături de noi…”

Fostul premier a vorbit de curând despre copiii săi, ba chiar Victor Ponta a dat noi detalii și despre fiica adoptată anul trecut. Maria are acum șapte ani și s-a integrat perfect în familia fostului politician.

Totodată, Victor și soția sa, Daciana, consideră că legea adopției de la noi este greoaie și întortocheată.

Fostul premier Victor Ponta a renunțat la politică anul trecut, după ce a pierdut alegerile, astfel că are mai mult timp să petreacă în familie. Acesta este căsătorit cu Daciana Sârbu, cu care are o fiică – Irina -, care are 13 ani. De asemenea, mai are un fiu, Andrei (18 ani), dintr-o căsnicie anterioară. Iar cel de-al treilea copil al cuplului este Maria, în vârstă de 7 ani, care provine dintr-un centru de plasament și a fost adoptată anul trecut. Zilele trecute, Victor Ponta a oferit noi detalii despre fiica adoptată a cuplului. Potrivit spuselor acestuia, Maria a împlinit un an de când a devenit membru al familiei sale.

Ce spune Victor Ponta despre fiica adoptată
Victor Ponta consideră că el și familia sa au făcut cel mai bun lucru de până acum: să accepte un nou membru în casa lor. Maria, fiica adoptată de către el și Daciana Sârbu, are acum șapte ani și va împlini un an, săptămâna viitoare, de când face parte dintr-o familie.

„Maria împlineşte un an alături de noi săptămâna viitoare. Şi toată familia consideră că am făcut cel mai bun lucru pe care puteam să-l facem vreodată”, a spus fostul prim-ministru și lider al PSD Victor Ponta.

Crede că legea adopției este „întortocheată”
Fostul lider al PRO România a mai precizat că i se pare foarte complicată legea adopției. Totuși, nu a știut acest lucru, până nu s-a lovit de ea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.