Viral! Radu Vâlcan a făcut-o de rușine pe Adela Popescu. Ce s-a întâmplat în timp ce actrița dansa cu Pavel Bartoș –>

Radu Vâlcan și soția lui Adela Popescu sunt împreună de mulți ani, au trei copii frumoși și sunt îndrăgostiți ca în prima zi. Celebrul cuplu iubește să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor.

Din acest motiv. în urmă cu doar câteva ore, prezentatorul de la „Insula Iubirii” a publicat, pe rețelele de socializare, un filmuleț care s-a viralizat.

Viral! Radu Vâlcan a făcut-o de rușine pe Adela Popescu
Așa cum puteți observa și în imaginile de mai jos, publicate de Radu Vâlcan pe Facebook, Adela Popescu dansează cu actorul Pavel Bartoș, unul dintre cei mai buni prieteni ai cuplului și la un moment dat se dezechilibrează și cade.

Facebook
Momentul i-a amuzat foarte tare pe fanii prezentatorului de la „Insula Iubirii”. Filmulețul a strâns aproape 15.000 de like-uri în doar câteva ore de la postare și câteva sute de comentarii.

„Doi nebuni frumoși, vă ador pentru modestie și omenie!”, „Talent 😉Super tare BravoTalent 😉Super tare Bravo”, „Doamne, mă prăpădesc de râs! Sunteți tare faini!”, „Ce asemănare, zici că sunt frați , doi actori amuzanți, veseli și frumoși!”, „Doamne..îi ador pe oamenii ăștia!”, „Adela a ratat ateriazarea și Pavel decolarea”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani.

De ce s-a întors Adela Popescu la muncă, la doar 2 luni după ce a născut
La puțin timp după ce a născut, în luna noiembrie a anului trecut, Adela Popescu explica într-un interviu de ce a decis să se întoarcă la muncă, după doar două luni de la naștere.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva.

Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș.

Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, mărturisea Adela Popescu, într-un interviu pentru viva. 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.