Volodimir Zelenski face DECLARAȚIA

Președintele ucrainean Zelenski a făcut sâmbătă seara noi declarații cu privire la situația din țara sa.

Acesta a ținut să le transmită oamenilor că ucrainienii sunt d eneînvins și vor câștiga acest război. Liderul ucrainean pare foarte optimist și este gata să meargă până în pânzele albe.

Ce mesaj a avut Zelenski pentru popor, dar și pentru parteneri

Zelenski a spus că armata sa va continua să lupte până rușii vor fi doborâți. El a aîncurajat populația, dar și militarii din front. El spune că inamicul nu are nicio șansă în fața armatei sale și că totul se va termina în favoarea Ucrainei.

”Noi vom lupta atâta timp cât va fi nevoie pentru a elibera țara. Dacă deja copiii se nasc în buncăre, chiar și atunci când bombardamentul continuă, atunci inamicul nu are nicio șansă în acest război, nu e nicio îndoială. Faptul că Ucraina a fost gata să se apere și solidaritatea tuturor, curajul a stricat planul ocupării țării noastre.

Mulțumesc prietenului meu și al nostru Erdogan. (…) Am vorbit cu el că este foarte importantă blocarea accesului navelor rusești la Marea Neagră. Am făcut-o! Diplomații noștri s-au luptat non-stop pentru ca toate statele Europei să fie de acord să accepte o decizie importantă și serioasă: să deconecteze Rusia de la SWIFT. Am obținut și această victorie!

Vor fi miliarde și miliarde de pierderi pentru Rusia, un preț concret pentru această agresiune lașă”, a mai spus președintele Ucrainei.

Între timp liderul cecenilor a anunțat că se va alătura rușilor în luptă. El a declarat că armata sa a ajuns în Ucraina și a doborât o bază militară, fără a suferi pierduri.

Liderul republicii din sudul Rusiei este un aliat-cheie al președintelui rus Vladimir Putin, mai menționează BBC. Cecenii au anunțat încă de ieri că sunt gata să lupte alături de Rusia. Pe unul dintre cele mai populare canale de Telegram au fost postat mai multe imagini în care se puteau vedea miii de soldați care erau mobilizați pentru a se alătura Rusiei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.