Vulpița și Viorel au luat decizia care i-a surprins pe toți: ”Cea mai proastă

Vulpița și Viorel au luat o decizie importantă în viața lor, după ce au cochetat cu celebritatea dată de Acces Direct, emisiunea de pe Antena 1 care le-a plâns de milă mai bine de jumătate de an și i-a făcut vizibili într-o țară întreagă. Cei doi au considerat că acesta este cel mai bun pas pe care trebuie să-l facă în acest moment.

O adevărată telenovelă a fost prezentarea Veronicăi Stegaru și Viorel, soțul ei, de Mirela Vaida, de la Acces Direct, dar toate au un final, chiar dacă în acest caz s-a prelungit mult prea mult, până când CNA-ul a spus STOP. Atunci, Vulpița și Viorel au mai trăit din amintiri, au suraviețuit, oarecum, celebrității, dar acum au luat decizia potrivită: se întorc la Blăgești, în satul natal, alături de fetița lor. ”Suntem acasă la Blăgești. Noi așa am gândit, să ne întoarcem acasă. Vă pupăm pe toți și îmi e dor de voi”, a scris Vulpița pe Instagram.

Vulpița și Viorel au luat decizia care i-a surprins pe toți: ”Noi așa am gândit!” / ”Cea mai proastă variantă!”

Iar fanii ei, dar și ai lui Viorel, au reeacționat, mai bine sau mai rău. ”Nouă tot ne este dor de voi”, ”Da vedeți cât stau la Blăgești, până naște Vulpița și îl lasă și pe celălalt la mă-sa soacră și vin din nou la Acces Direct să se milogească, mai plânge Vulpița cu ochii ei de crocodil și or mai primi vreo casă să mai stea vreo câteva luni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.