ZI NEAGRA! O jurnalistă de 47 de ani a murit..

O femeie de 47 de ani a fost găsită fără viață, plutin pe râul Mureș. De profesie jurnalist, Anca Mureșan avea 47 de ani și își trăise ultima perioadă a vieții în cel mai haotic mod posibil.

Din cauza unei depresii crunte, a ajuns dependentă de substanțele interzise, ba chiar avea legături și cu cei mai temuți interlopi din județ.

Anca Mureșan a fost găsită de pompieri în data de 15 iulie, în jurul prânzului. Salvatorii au fost sesizați prin apel la 112 de

către un bărbat cu care femeia se afla înainte de a sări voluntar în râul Mureș. S-ar părea că individul îi era și iubit jurnalistei depresive.

În urma verificărilor, s-a cosntatat că cei doi, cu doar o seară înainte, ar fi consumat substanțe interzise, și, aflați la plimbare, femeia ar fi sărit în râu. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje

din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Sunt efectuate căutări și la acest moment pe cursul apei pentru eventuale dovezi în acest caz.

Apropiații spun că Anca Mureșan era doborâtă de probleme, ajungând să se drogheze până își pierdea cunoștința. Fiind într-o stare

foarte gravă de depresie, femeia nu credea că viața mai are vreun rost, deși nimeni nu i-ar fi sărit în ajutor atunci când ea avea nevoie.

„Se droga şi nu mai ştia de ea. A cerut ajutor de multe ori poliţiei şi i-a chemat, deoarece era bătută, însă nimic. Stătea în centrul oraşului şi vecinii pot să spună cât era de chinuită. Anca nu mai era cea pe care o ştiam toţi din trecut.

Nu a putut să scape de cei pe mâna cărora a picat. A încercat să strige după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o”, este mărturia unui cunoscut al Ancăi, conform ziardearad.ro.

O altă dovadă că Anca Mureșan se afla în cadrul unui cerc nepotrivit statutului său este o postare făcută de aceasta cu aproximativ o lună înainte de a se arunca în apă. În rândurile sale, Anca Mureșan i-a enumerat pe toți cei care

îi datorau bani, dar și pe cei care au făcut-o să își piardă locuința și toate bunurile. Postarea a fost ștearsă la scurt timp, după ce, cel mai probabil, femeia primise amenințări.

Din cauza legăturilor vicioase, jurnalista de 47 de ani și-a perdut casa părintească, banii agonisiți o viață ntreagă, haienele, mobila, prietenii, și în final, chiar propria viață. scrie spynews.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.