Zi neagră pentru Andreea Marin. Ce mesaj sfâșietor a transmis

Ziua de 11 mai este una extrem de tristă pentru Andreea Marin. Aceasta își plânge, în fiecare an, mama, care s-a stins la doar 36 de ani.

Aceasta a murit într-un mod tragic, lăsând-o singură pe fiica ei care atunci avea doar nouă ani.

Fosta vedetă de televiziune a postat un mesaj emoționant în amintirea mamei sale, care ar fi împlinit astăzi 69 de ani. Andreea Marin a vorbit despre cum mama ei ar fi fost o bunicuță foarte bună pentru fetița pe care ea o are împreună cu Ștefan Bănică.

Ar fi fost o bunică încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Cum a murit mama Andreei Marin
Mama vedetei s-a stins din viață la doar 36 de ani, în urma unui accident tragic de mașină. Cei patru membri ai familiei Marin se întorceau de la mare, după vacanță. Cel care a provocat accidentul a fost chiar Dan Marin, tatăl vedetei. Acesta a intrat într-o altă mașină, iar pentru a le proteja pe fetele ei de impact, Violeta Marin a sărit să le protejeze, lucru care i-a adus sfârșitul.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.